اولین قدم برای شروع طراحی داخلی، داشتن اطلاعاتی درباره انواع مختلف سبکهای دکوراسیون است؛ چرا که سبکهای مخلفی مانند مدرن، مینیمال، اسکاندیناوی، صنعتی و… تفاوتهای بسیاری با یکدیگر دارند و هر شخصی بایستی با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را برای دکوراسیون منزل خود انتخاب کند. در ادامه این مطلب از توکامگ میتوانید با انواع سبک های دکوراسیون داخلی و شباهتها و تفاوتهایشان آشنا شوید.
۱. سبک دکوراسیون مدرن
همان طور که در مطلب دکوراسیون مدرن چیست نیز اشاره کردیم، مدرن یک واژه گسترده است که در زمینه دکوراسیون معمولا به یک خانه که با خطوط صاف و منظم، پالت رنگی ساده و موادی مانند استیل و شیشه طراحی شده است گفنه میشود. در دکوراسیون مدرن حس سادگی در همه المانهای منزل از جمله مبلمان مشاهده میشود. صاف، صیقلی، براق و شفاف از جمله ویژگیهایی هستند که در سبک مدرن شاهد آن هستیم.
همانطور که در تصویر بالا میبینید، یکی از ویژگیهای مهم در دکوراسیون مدرن، استفاده از اشکال هندسی واضح مانند دایرهها و چهارگوشها است. اشکال هندسی گوشهدار که نشاندهنده سرسخت بودن دنیای مدرن است، و اشکال منحنی نیز احساس حرکت و پویایی زندگی مدرن را نمایش میدهند. ترکیب این دو با هم تصویری واضح و شفاف از مفهوم مدرنیته را رو بروی شما قرار میدهد. همچنین آثار نقاشی ابستره و مجسمههایی با مفاهیم انتزاعی در این نوع سبک دکور خانه جایگاه ویژهای دارند.
۲. سبک دکوراسیون امروزی
سبک های دکوراسیون مدرن و امروزی دو نوع سبک متفاوت هستند که اغلب جای یکدیگر استفاده میشوند. تفاوت اصلی این دو سبک در این است که سبک مدرن تفسیری از طراحی است که در قرن بیستم شروع شده است. از طرفی سبک امروزی یا معاصر انعطافپذیری بالایی داشته و پایبندی چندانی به سبک خاصی ندارد. برای مثال در سبک امروزی ممکن است شاهد خطوط خمیده در طراحی باشیم، در حالی که در سبک مدرن این اتفاق رخ نمیدهد.
به علاوه در طراحی دکوراسیون امروزی راحتی و خودمانی بودن فضا بسیار اهمیت دارد. برخلاف سبک دکوراسیون مدرن که فضایی به مراتب رسمیتر را بوجود میآورد، فضای دکوراسیون امروزی (معاصر) احساس صمیمیت بیشتری را به بیننده انتقال میدهد. در اصل میتوان گفت که ما در هر دورهای که باشیم، سلیقه جمعی آن دوره از تاریخ، سبک دکوراسیون امروزی یا معاصر آن دوره را تعریف میکند.
۳. سبک دکوراسیون مینیمال
سبک مینیمال یکی از سبکهای پرطرفدار در بین انواع سبک های دکوراسیون داخلی است. این نوع سبک تقریبا همانند سبک مدرن و از آن سادهتر است. در سبک مینیمالیست پالتهای رنگی استفاده شده معمولا خنثی بوده و هیچ یک از لوازم موجود نیز بیش از حد زرق و برقدار نیستند. در ضمن سفید یکی از پرکاربردترین رنگها در دکوراسیون مینیمال است.
در واقع واژه “مینیمال” به معنی سادگی و حذف تمام عناصر اضافی از محیط است. در تصویر بالا میبینید که تقریبا همه چیز در کوراسیون ساده و بیآلایش است. یکی دیگر از ویژگیهای دکوراسیون مینیمال، استفاده از تضاد رنگهاست. سفید در کنار سیاه میآید. این ترکیب متضاد رنگها به این دلیل استفاده میشود که فضا بیش از حد خنثی نباشد و نمای بصری متعادلی ایجاد شود. برای آشنایی بیشتر با این سبک دکوراسیون، پیشنهاد میکنیم مطلب دکوراسیون مینمال چیست و چه ویژگیهایی دارد را نیز مطالعه کنید که در آن به طور کامل همه جنبههای این سبک دکوراسیون داخلی را شرح دادهایم.
۴. سبک دکوراسیون صنعتی
سبک صنعتی همان طور که از نامش پیداست، الهام گرفته از سبکهای دوره انقلاب صنعتی اروپا و خانههای شهری قرن های 17 و 18میلادی اروپا است. در بسیاری از دکوراسیونهای طراحی شده با این سبک دکور شاهد عناصری هستیم که حس ناتمام بودن طرح را به ما القا میکنند. برای مثال در این سبک ممکن است شاهد استفاده از آجر و یا چوب در ظاهر دکوراسیون باشیم. یک خانه طراحی شده با سبک دکوراسیون صنعتی را میتوان نسخه بازسازی شده از یک ساختمان صنعتی نیز دانست.
مبلمان چرم در آن دوره از تاریخ اروپا طرفداران بیشماری در بین اشراف و کارخانهداران داشت و به همین دلیل به یکی از عناصر جداییناپذیر دکوراسیون صنعتی تبدیل شده است. به علاوه، استفاده از جعبههای پرینت دار به عنوان عناصر دکوراسیون، بیش از همه حس نوستالژیک باز شدن کارخانههای متعدد در اروپا را بازسازی میکند.
۵. سبک دکوراسیون مدرن قرن بیستم
سبک مدرن دهه نود میلادی که از آن با عنوان Mid-Century modern یاد میشود، در واقع بازگشتی به طراحیهای اواسط دهه ۱۹۰۰ میلادی (۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰) است که حس نوستالژی را به فرد القا میکند. در این سبک شاهد برخی از عناصر مینیمال بوده و ساده بودن نیز یکی از عناصر مهم رعایت شده در آن به حساب میآید.
۶. سبک دکوراسیون اسکاندیناوی
سبک دکوراسیون اسکاندیناوی تجلی از سادگی سبک زندگی ساده مردم شمال اروپا است. در طراحی اسکاندیناوی، مبلمان استفاده شده مانند یک اثر هنری نستا ساده هستند. از جمله ویژگیهای سبک دکوراسیون اسکاندیناوی، میتوان به پالت تمام رنگی سفید و ترکیب عناصری مانند چوب، پلاستیکهای روشن و استیل، کفپوشهای قطعهای، نورپردازی طبیعی و استفاده از لوازم جانبی کمتر اشاره کرد.
سبک اسکاندیناوی بسیار به سبک مینیمال نزدیک است و در واقع میتوان گفت که سبک مینیمال بیشتر ویژگیهای خود را از سبک اسکاندیناوی مدرن وام میگیرد.
۷. سبک دکوراسیون سنتی غربی
در سک سنتی شاهد المانهای کلاسیک همراه با مبلمان مجلل با تعداد زیاد لوازم تزئینی هستیم. از جمله ویژگیهای مطرح در خانههای طراحی شده به سبک سنتی، میتوان به استفاده از چوبهای تیره، پالتهای رنگی پررنگ، تنوع بافتهای استفاده شده در طراحی، مبلمان با پارچههای بافتنی یا مخمل مانند، ابریشمی و گلدوزی و استفاده از خطوط منحنی اشاره کرد. سبک سنتی ریشه در حساسیتهای اروپایی در طراحی دارد.
۸. سبک دکوراسیون سنتی خاورمیانه
در میان انواع سبک های دکوراسیون داخلی دکوراسیون سنتی خاورمیانه یکی از منحصر به فردترین دکوراسیونها است و فرش و گلیم ایرانی در آن حرف اول را میزند. هیچ دکوراسیون سنتی از خاورمیانه بودن این عناصر کامل نیست. پالت رنگهای گرم و تند، همراه با نقشهای سنتی و اسلامی، اجزای مهم این سبک دکوراسیون هستند.
پشتی یا تخت با بالشتکهای طرح سنتی نیز در این دکوراسیون مهم هستند. در دکوراسیونهای سنتی امروزی از مبلمانی استفاده میشود که نقش سنتی لنگ یا گلیم بر روی آنها باشد.
۹. سبک دکوراسیون انتقالی یا ترنزیشنال
سبک انتقالی (Transitional) یکی از سبکهای محبوب در بین انواع سبک های دکوراسیون داخلی به حساب میآید؛ چرا که این سبک را میتوان پلی بین طراحی دکوراسیون سنتی و مدرن دانست. سبکی که به نوعی یک تعادل بین سبک سنتی و مدرن را بوجود میآورد. در سبک انتقالی ممکن است از مواد استفاده شده در سبک مدرن مانند استیل و یا شیشه استفاده کرده و در کنار آنها از مبلمان مجلل با پارچه مخملی، همانند سبک سنتی، نیز استفاده شود. در سبک دکوراسیون انتقالی از پالت رنگی نسبتا خنثی برای ایجاد حس آرامش استفاده میشود که در عین شیک و براق بودن، فضایی صمیمی و خودمانی را نیز بوجود میآورد.
در تصویر بالا میبینید که گچبریهای بالا و اطراف شومینه و طرح آباژوها نمایی سنتی دارند و باقی عناصر مدرن هستند.
۱۰. سبک دکوراسیون سنتی شرق دور
منظور از شرق دور، سرزمینهایی مانند چین و ژاپن هستند. دکوراسیون سنتی این سرزمنینها بسیار ساده طراحی شده و این سادگی نمایانگر سبک زندگی فروتنانه و به دور از تجملات مردمان این سرزمینها است. میزها و صندلیهای کوتاه و مربع شکل، تشک به جای تخت، دربها و پنجرههای کشویی و نقوش مینیاتوری ژاپنی همگی احساس نوستالژیک فیلمهای شرقی را تداعی میکنند.
این سبک دکوراسیون، به خاطر استفاده از لوازم و عناصر گوشهدار، بسیار نزدیک به سبکهای دکوراسیون مدرن است. همچنین پالت رنگ به کار برده شده در این سبک دکراسیون بیشتر از رنگهای خنثی تشکیل شده است. البته میتوان مانند تصویر زیر از رنگهای گرم هم در این پالت استفاده کرد.
۱۱. سبک دکوراسیون فرانسوی
رنگهای گرم و ملایم مانند طیفهایی از قرمز، زرد، طلایی و استفاده از مصالحی مانند سنگ و آجر از ویژگیهای برجسته در سبک فرانسسوی هستند. در میان انواع سبک های دکوراسیون داخلی این سبک معمولا از ظروف تزئینی چینی و روتختیهای نسبتا سنگین و ضخیم استفاده میشود.
روکش مبل دامندار و پردههای بلند نیز از دیگر ویژگیهای سبک دکوراسیون فرانسوی است. استفاده از فرش در این دکوراسیون اهمیت زیادی دارد. گچبریهای مجلل بر روی دیوار و سقف نیز از دیگر عناصری هستند که در این سبک استفاده میشود.
۱۲. سبک دکوراسیون بوهمیان
دکوراسیون داخلی به سبک بوهمیان نیز یکی از محبوبترین سبک های دکوراسیون داخلی به حساب میآید. در این سبک پایبندی خاصی به قوانین وجود نداشته و هر گونه که دوست دارید دکوراسیون منزلتان را طراحی میکنید. توجه کنید که بوهمیان که با نام سبک کولیوار نیز شناخته میشود، به معنی نادیده گرفتن عرفها و قراردادهای معمول نیست؛ بلکه این سبک دقیقا بازتابی از سلیقه شما است که میتواند پر از طرح و رنگهای متنوع باشد.
در میان انواع سبک های دکوراسیون داخلی، سبک بوهمیان از تمام رنگها در کنار هم استفاده میکند و فضایی دلنشین بوجود آمده میآورد. در کنار هم آوردن طرحی سنتی بر روی دیوار روبرویی و تصویری از سیاره زحل که نمایانگر دنیای مدرن است مفهوم کلی این سبک دکوراسیون را به کمال رسانده است.
۱۳. سبک دکوراسیون روستیک
سبک دکور روستیک یا همان روستایی معمولا با استفاده از عناصر طبیعی مانند چوب و سنگ، و ایجاد سبکی شبیه به سبک زندگی آرام روستایی، شناخته میشود. طراحی داخلی با سبک روستیک، فضایی صادقانه و بیتکلف را بوجود آورده و پلی به گذشته ساده و بیآلایش ما به حساب میآید.
واژه روستیک (rustic) به معنای “رنگ و رو رفته” است. به همین دلیل یبینید که لوازمی که در این دکوراسیون استفاده شدهاند، مانند فلزهای زنگ زده و چوبهای پوسیده هستند. البته این لوازم بلا استفاده نیستند و تنها ظاهر آنها این گونه طراحی شده است تا بیننده تصور کند که با لوازمی قدمتدار و قدیمی سروکار دارد. این سبک دکوراسیون برای آنهایی مناسب است که با نوستالژیها خوشاند.
۱۴. سبک دکوراسیون شبی شیک
مبلمان روستایی، پارچههای گلدار ظریف، لوسترهای درخشان و… از ویژگیهای برجسته سبک شبی شیک (Shabby Chic) هستند. این سبک تقریبا شبیه به سبک بوهمیان است، با این تفاوت که شبی شیک بیشتر زنانه به حساب میآید. اگر قصد خرید مبل برای دکور شبی شیک را دارید به این نکته توجه داشته باشید که در سبک شبی شیک شاهد مبلمانی با سبک قدیمی، رنگهایی با طیف سفید، وسایل تزئیینی عتیقه و… هستیم که ما را به یاد کاخهای فرانسوی و انگلیسی میاندازند.
استفاده از هنر قلاب بافی، کنار هم آوردن رنگ های صورتی و سفید، چیدن گل های صورتی در دکوراسیون و ایجاد فضایی با احساس ملایمت و ظرافت از ویژگی های این سبک دکوراسیون است.
۱۵. سبک دکوراسیون هالیودی
سبک هالیودی یکی از انواع سبک های دکوراسیون داخلی است که در طراحی آن تمایل بسیاری به لوکس و باشکوه بودن وجود دارد. از ویژگیهای بارز این سبک میتوان به استفاده از مبلمان با شکوه مخملی و عتیقهجات گرانبها اشاره کرد. پالتهای رنگی استفاده شده در این سبک نیز معمولا رنگهایی خیره کننده مانند بنفش، قرمز و فیروزهای هستند و به راحتی و تنها با رعایت چند نکته میتوان به دکوراسیون هالیوودی دست پیدا کرد.
استفاده از عکس بازیگران هالیود برای تزیین دیوارها، مبلمان مجلل، دیوارهای تیره، نورپردازی زیاد و بوجود آوردن فضایی که شما را یاد سینمای هالیوود بیاندازد، از ویژگی های این سبک دکوراسیون هستند.
۱۶. سبک دکوراسون ساحلی
این سبک که با نام سبک همپتون (Hamptons) نیز شناخته میشود، از مناطق ساحلی آمریکا برگرفته شده است. از ویژگیهایی که در سبک دکوراسیون ساحلی دیده میشوند، میتوان به استفاده از پالتهای رنگی خنثی ترکیب شده با آبی و سبز، مبلمان بژ و یا سفید، اتاقهایی پر از وسایل چوبی و یا الهام گرفته از دریا، الگوهای آبی و سفید برای بالشها و پنجرههای بزرگ اشاره کرد. مقصود اصلی این نوع طراحی ایجاد حس آرامش برای افراد بوده و معمولا نیز در طراحی خانههای ساحلی استفاده میشود.
در تصویر بالا میبینید که فضای ایجاد شده کاملا تداعی کننده طبیعت ساحلی و آرامش دریا است. یک تراس رو به دریا، سقف کوتاه، پنجره های سراسری و آفتابگیر و عدم استفاده از پرده از دیگر ویژگی های این سبک دکوراسیون است.
۱۷. سبک دکوراسیون ایران باستان
در میان انواع سبک های دکوراسیون داخلی، سبک دکوراسیون ایران باستان نگاهی به دوران هخامنشی و بعد از آن دارد. استفاده از سنگ مرمر برای دیوارهای داخلی و خارجی، حکاکیهای هخامنشی، استفاده از تندیسهای هخامنشی و باستانی، استفاده از پالت رنگهای خنثی مثل سفید و کرم در کنار رنگهای با شکوهی مانند زرشکی و آبی ارغوانی از ویژگیهای بارز این نوع سبک دکورسیون است. ستونهای بلند و دربهای سنگین، قابهای بلند مرمر بر روی دیوارها، استفاده از سرستونهای شیر و اسب بالدار و هر آنچه که شما را یاد ایران باستان بیندازد در این نوع دکوراسیون استفاده میشود.
در دکوراسیون ایران باستان بیشتر از عناصر و اشکال گوشهدار استفاده میشد تا اقتدار و هیبت امپراتوری ایران به نمایش گذاشته شود. چیزی که شاید در پذیراییهای شیک ایرانی امروزی نیز شاهد آن باشیم.
۱۸. سبک دکوراسیون یونان باستان
یکی دیگر از انواع سبک های دکوراسیون داخلی سبک یونانی است. این سبک دکوراسیون نیز مانند سبک دکوراسیون ایران باستان، از عناصری مانند حکاکیها و تندیسهای مرمرین باستانی بهره میگیرد. پالت رنگها شبیه به سبک ایران باستان است و تقریبا شکوه و عظمت این سبک را تکرار میکند. این سبک دکوراسیون داخلی را شاید در برخی از فیلمهای تاریخی، البته با کمی تغییر در سبک و رنگ، دیده باشید.
تنها تفاوت سبک دکوراسیون یونان باستان با ایران باستان در استفاده از اشکال منحنی در دکوراسیون است. این اشکال احساس پویایی و حرکت را در فضا ایجاد میکنند.
۱۹. سبک دکوراسیون مونوکروم
در دکوراسیون به سبک مونوکروم فقط داشتن یک رنگ کافی است. طرح رنگ مونوکروم یکی از ساده ترین پالت های دکوراسیون برای اجرا است، با این وجود میتواند یکی از سخت ترین ها برای چیدمان دکوراسیون باشد، پس هنگام چیدن باید نکته های ریز مربوط به هر رنگ را خوب رعایت کنیم. اگر اشتباه انجام شود، مونوکروم ممکن است بسیار یکنواخت باشد و تبدیل به یک اتاق خسته کننده، بدون تنوع و بدون علاقه شود. دو تصور غلط رایج درمورد دکوراسیون به سبک مونوکروم این است که به اشتباه فکر میکنند فقط میتوان از رنگ بژ استفاده کرد یا اینکه فکر میکنند به این معنی است که فقط در یک اتاق بدون هیچ گونه تغییر دیگری باید تنها از یک رنگ استفاده کرد. درواقع از هر رنگی میتوان استفاده کرد: صورتی، نارنجی، آبی و …
گرچه مونوکروم به معنای تک رنگی است اما به این معنا نیست که هیچ گونه تناژ دیگری از آن رنگ را نمیتوان استفاده کرد. به عنوان مثال، ممکن است اتاقی با رنگ های سرمه ای، آبی کاربنی، آبی آسمانی کمرنگ و آبی تجارتی تزئین شده باشد، اما هنوز هم مونوکروم است زیرا همه تغییرات آبی است. همچنین مونوکروم به این معنا نیست که هر سطح از اتاق باید یک رنگ باشد؛ شما می توانید از رنگ سفید یا سایر رنگ های خنثی در خانه خود برای پشتیبانی رنگ اصلی خود استفاده کنید.
۲۰. سبک دکوراسیون نئوکلاسیک
این سبک تمام ویژگی های اساسی سبک دکوراسیون کلاسیک را دارد و ترکیبی از آن است، ولی خیلی بهتر از سبک دکوراسیون کلاسیک با واقعیت خانه ها و آپارتمان های مدرن سازگار است. نئوکلاسیسم تعبیری مدرن از سبک دکوراسیون کلاسیک است؛ بنابراین ویژگی های مشخص کلاسیک تقریبا بدون تغییر حفظ شدهاند. اگرچه از لحاظ بصری سادهتر است اما هنوز هم یک سبک غنی، لوکس و قابل احترام با مواد و دکوراسیون گران قیمت است. سبک دکوراسیون نئوکلاسیک به فضای زیادی نیاز دارد، زیرا کل ترکیب دکوراسیون به آن بستگی دارد. اساس طراحی نئوکلاسیک نسبت های خالص، خطوط روشن و هندسه ساده است. طرح های رنگی نئوکلاسیک شبیه به پالت رنگ کلاسیک است؛ گسترده و متنوع است اما روند کلی به وضوح معلوم است. رنگ پس زمینه میتواند هم تاریک و هم روشن باشد: سفید، بژ، خاکستری، سایه های قهوه ای، ماسه ای و ترکیبی از همه ی این ها. اگر کلاسیک ها به ترکیبات گرم گرایش دارند ضروری نیست که در فضای داخلی نئوکلاسیک هم از این ترکیبات استفاده شود، بلکه در اینجا استفاده از پالت سرد و تیره و حتی دو رنگ متضاد رایج است. نئوکلاسیک در طراحی فضای داخلی در مقایسه با خواستار های سبک کلاسیک هنگام استفاده از مواد، نرم تر و قابل انعطاف پذیرتر است. در این سبک میتوانید از انواع ساده چوب، سنگ تزئینی و حتی ترکیب مواد طبیعی با مصنوعات استفاده کنید.
۲۱. سبک دکوراسیون داخلی با آجر
امروزه بسیاری از طراحان دکوراسیون به این فکر افتادن که از آجر های پنهان داخل دیوار استفاده کنن و نمای متفاوتی به فضا ببخشند. تا به حال شده از دیوار های سفید یکنواخت خانه خود خسته شده باشید؟ و بخواهید نمای آجری متفاوتی را تجربه کنید؟ بهترین فضا برای این دکوراسیون کدام دیوار است؟ برای اطلاع از جزئیات و چگونگی اجرای این سبک دکوراسیون در خانه خود حتما به مطلب دکوراسیون داخلی با آجر مجله توکامگ مراجعه کنید.
میبینید که انواع سبکهای دکوراسیون داخلی بسیار متنوع هستند. البته هیچ کدام از این سبکها نباید شما را محدود کنند. شما میتوانید چند سبک را با هم ترکیب کنید و سبکی نو بسازید.
در این مطلب به معرفی انواع سبک های دکوراسیون داخلی پرداختیم. دکوراسیون منزل شما شبیه به کدام یک از این سبکها است؟
برگرفته از: rocheledecorating
به این مطلب امتیاز بدهید: [ratings]
سلام،
مرسی، خیلی جامع و جالب بود
سلام دوست عزیز
ممنون از لطف و توجه شما ? ?
سلام بسیار بسیار عالی بود.لذت بردم
متشکرم
ممنون از لطف و توجه شما دوست عزیز 🙂 ?
سلام عالی و کامل است. یک مطلب کامل در سبک های دکوراسیون و معماری داخلی ممنون
سلام نیما جان. ممنون از لطف و محبت شما. خوشحالیم که مطلبون براتون مفید بوده? ?
خیلی ممنون
مختصر و مفید
سپاس ??
درود بر شما
همه چیز خلاصه و مفید بود.
سپاسگزارم
سلام و درود. سپاس از توجه و لطف شما دوست عزیز :)?
سلام جناب مهندس
عذر میخوام ،شما به صورت تخصصی روی دکوراسیون داخلی کار میکنید و یا به صورت تفریحی؟
سلام دوست عزیز. مجله توکامگ، به عنوان یک مجله مبلمان و دکوراسیون، به صورت تخصصی در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت میکنه و تمامی مطالب هم به صورت تخصصی توسط تیم توکامگ آماده میشن.
واقعا عالیه دستتون درد نکنه. فقط یه سوال. به نظرتون کدام سبک دکوراسیون بهتره برای خونه های ایرانی و سبک های دکوراسیون مناسب خانه های ایرانی ؟ سبک دکوراسیون مدرن یا امروزی ؟ کدوم رو انتخاب کنیم؟
سلام و درود. خیلی ممنون از لطف شما دوست عزیز ? ?
در یک مطلب جدا به طور کامل به مقایسه سبک های دکوراسیون امروزی و مدرن پرداختیم که پیشنهاد میکنیم حتما اون مطلب رو مطالعه کنید و با آشنا شدن با انواع ویژگی های دکوراسیون مدرن و امروزی، خودتون بهترین تصمیم رو در مورد نوع دکوراسیون خونه ایرانی خودتون بگیرید.
بسیار عالی. فقط سبک مینیمال و سبک مدرن در معماری داخلی رو دوست دارم.
سلام و درود. ممنون از لطف و محبت شما دوست عزیز.? ??
بله دو سبک دکوراسیون مدرن و مینیمال جزء سبک های دکوراسیون معروف هستند که در دنیا هم طرفداران زیادی دارند.
سلام. خسته نباشید. بنده در زمینه اجرای گچبری های لوکس و کلاسیک و سبک های اروپایی فعالیت میکنم. ممنون از اطلاعات خوبتون که در اختیار عموم می گذارید.
سلام آقای پارسایی عزیز. خیلی ممنون از لطف و توجه شما نسبت به مطالب توکامگ. آرزوی موفقیت روزافرون برای شما دوست عزیز داریم 🙂 ??
سلام. مرسی بابت مطلب خوبتون سبک شناسی در دکوراسیون داخلی رو به طور کامل و جامع تو یه مطلب و تحقیق نوشته بودید. خیلی به دردم خورد دستتون درد نکنه
سلام و درود ? ??
خیلی ممنون حمید جان. خوشحالیم که از مطلب راضی بودید
واااای بسیااار عالی بود .چقدرررر بدرد بخور بود
مرسی
سلام و درود ??
باغث افتخار و خشنودی ماست که از مطالب راضی هستید ?
سبک دکوراسیون فقط و فقط سبک دکور دوست داشتنی و خوشگل مینیمال 😀
بله سبک مینیمال یکی از سبکهای جدید دکوراسیون هست که طرفدارانش هم روز به روز چه در کشورهای خارجی و چه در ایران بیشتر میشه 🙂
سبک های دکوراسیون همشون خوشگل هستن فقط بستگی به سلیقه افراد داره که از کدومشون خوششون بیاد. بنده خودم شخصا سبک کلاسیک رو به سبک های دکور جدید مثل مدرن یا مینمال ترجیح میدم
سلام و درود. سپاس از نظر شما. بله دقیقا همین طوره و انتخاب سبک دکوراسیون خونه کاملا بستگی به سلیقه افراد خانواده داره و بعضیها مثل شما علاقه زیادی به سبکهای دکور سنتی و کلاسیک دارن و بعضیها هم عاشق سبکهای جدید مثل مینیمال و امروزی هستند…
واقعا عالی بود. لذت بردم.ممنون. منتظر \یشرفت روزافزون شما در این حوزه هستیم.
سلام و درود خدمت شما. باعث افتخار ماست که از مطالب توکامگ راضی هستید. خیلی ممنون از شما 🙂
مطلبتون خوب نوشته شده بود و عکس ها هم ایده های بسیار خوبی رو میده
سلام و درود خدمت شما. سپاس از لطف و توجه شما نسبت به مطالب 🙂
سلام
مطلب بسیار عالی بود
تشکر
سلام ممنونم که مطالعه کردین
سلام خیلی خوب بودفقط درکنارمعرفی هرسبک جای حداقل تعدادی عکس دکوراسیون مربوط به اون سبک خالیه
سلام رضا جان. باعث افتخار ماست که از مطلب معرفی انواع سبک های دکوراسیون داخلی راضی بودی. تصاویر بیشتر و کامل هر سبک، داخل مطلب مخصوص همون سبک هست و به همین خاطره که تو این مطلب از عکس های بیشتر استفاد نشده ??
واقعا خوب و جالب بود خیلی خوب به رنگ ها اشاره کردید موفق باشید
سپاس از لطف و توجه شما نسبت به مطالب توکامگ??
سلام دوست عزیز . ممنون بابت مطالب زیبایی که اشاره کردین
سلام و درود
سپاس از شما بابت توجه و لطفتون نسبت به مطالب توکامگ
خیلی مفید بود بنده هم اهل مطالعه هستم یکی از دلایلی که باعث شد مطالبتون رو بخونم همین موضوع بود به هر حال ممنون و پیروز باشید
باعث افتخار ماست که مطالب توکامگ مورد پسند شما واقع شدن و براتون مفید بودن ??
اون تابلو نقاشی تو تصویر مورد ۱۲ خیلی منشوریه
ممنون بابت تذکر و یادآوری. تصویر عوض شد 🙂
البته از این سبک تابلوها تو دکوراسیون به سبک بوهمیان زیاد استفاده میشه.
سلام واقعا زیباست لطفا عکسای بیشتری بزارین ولی بیشتر سبک اروپای قدیم
سلام و درود ??
سپاس از لطف و توجه شما نسب به مطالب
چشم سعی میکنیم تصاویر این مطلب رو بیشتر کنیم، و البته تصاویر بیشتر مختص هر کدوم از سبکهای دکوراسیون تو مطالب مخصوص به خودشون هم با توضیحات تکمیلی موجود هست 🙂
بسیار کاربردی بود
سپاس از لطف و توجه شما نسبت به مطالب توکامگ
خلاصه و مفید بود….ممنون
سپاس از شما ??
بسیار جالب بود برام عکس های خیلی زیبایی دارید
سلام ممنون از محبت شما
سلام خیلی جالبن سبک هایی که معرفی کردین، فقط برای آشپزخانه هم سبک وجود داره؟ مثلا ست کردن رنگ کابینت با دیوارها
یا …
حتی برای سرویس ها منظورم حمام و سرویس بهداشتیه؟
سلام سپاس از لطف و توجهتون ? بله فرقی نمیکنه برای همه قسمت های خانه میتونین از این سبک ها ایده بگیرین
بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم
سلام
خواهش میکنم، نظر لطف شماست و باعث افتخار ما.
سلام..خواستم تشکر کنم ازتون به خاطر زحمتی که میکشین.خیلی به بنده کمک میکنه اطلاعات به روز شما.خدا ازتون راضی باشه.
سلام و وقت بخیر، باعث افتخار ماست که مطالب مورد توجهتون قرار گرفته ?
واقعا عالی بود. خیلی وقته از سایت فوقالعاده تون استفاده می کنم دیدم ایندفعه نامردی هست که نظری ننویسم. سایت خوبی دارید امیدوارم که موفق باشید.
سلام دوست عزیز، خیلی خوشحالیم و باعث افتخار ماست که همچین نظری راجع به مجموعه مبل و دکوراسیون توکامارت دارید?
سلام جناب مهندس سبک کلاسیک و نئوکلاسیک شامل سبک ها نمیشه؟
سلام بله میشه اضافه شده به مطلب
سلام.
بسیار ممنونم از زحمت و لطف شما بابت مطالب خوبتون.
فقط اگر میشه در رابطه با دکوراسیون داخلی مطالب بیشتر وتخصصی تر به همراه انواع نورپردازی ها رو هم بگذارید.
تشکر از شما
سلام روزتون بخیر. به مطلب نکات مهم طراحی دکوراسیون داخلی در سایت سر بزنید.
عرض سلام و خسته نباشید. مطلب بسیار مفیدی بود و عکس ها عالی بودن
سلام ممنون خوشحالیم که دوست داشتین
سلام خسته نباشید واقعا مطلب فوق العاده ای بود.
برای ست صندلی اداری پیشنهادی دارید؟ میتونم جایی مدل ها رو ببینم؟
سلام ممنون از لطف و نظرتون
برای ست صندلی اداری مطلب ویژگی های صندلی اداری ارگونومیک را مطالعه بفرمایید.
بسیار عالی بود مطالب ممنون از سایت خوبتون
ممنون از لطف و نظرتون
بسیار عالی بود مطالب ممنون از سایت خوبتون
خیلی خوش حالیم که مطالب مفید بوده
سلام عالی بود بیشتر در مورد روستیک بگید
سلام ممنون از همراهی شما. اگر دوست دارین بیشتر درمورد روستیک بدونین به مطلب سبک دکوراسیون روستیک در وبلاگ سر بزنید.
سلام خسته نباشید به نظرتون در کنار مبل سنتی می توان از پشتی استفاده کرد؟
سلام بله میشه باهم هماهنگی دارن فقط بهتره در چیدمانشون خیلی به هم نچسبیده باشن
طراحی باید استاندارد اصولی باشد و همه جوانب را برای چشم اندازی زیبا را در بر گیرد.. فوق العاده اید
بله دقیقا ممنون از لطف و نظرتون
سلام عالی بود استفاده کردم?
سلام ممنون از لطف و نظرتون
سلام وقت بخیر
جناب مهندس آیا امکان همکاری با شما جهت تولید محتوا وجود دارد یا خیر؟ بنذه برای وبسایت فروشگاهی در زمینه پرده و منسوجات نیاز به تولید محتوا دارم.
ممنون خواهم شد پاسخ بنده را بدهید.
سلام وقتتون بخیر
جهت هماهنگی با این شماره ۰۹۰۳۳۱۷۵۶۳۳ تماس بفرمایید.
سلام واحترام،،فقط ساخت شیک دکوراسیون داخلی ب تنهایی نمایانگرمعماری زیبا وشهرسازی اصولی،،وزیبانیست،،،سبک خانه ها وشهرسازی ایران ازپایه ایراددارد،،وباتزیینات داخلی رفع نمیشود
سلام و عرض ادب با تزئینات داخلی قابل تحمل تر میشوند:)